Saga D10 Akustisk Gitar Stålstrenger

Varenr.
100.1015
Lager
På lager
Pris
kr 3 495

Oppdag den enestående kvaliteten og lyden av Saga D10, en gitar designet for både nybegynnere og erfarne gitarister som verdsetter kvalitet og prisgunstighet. Saga D10 kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne produksjonsteknikker for å skape en gitar som ikke bare ser fantastisk ut, men også leverer en lydopplevelse som overgår alle forventninger i sin prisklasse.

 

Egenskaper og Spesifikasjoner:

 

- Kropp og Konstruksjon: Saga D10 har en klassisk dreadnought-kropp, kjent for sin robuste størrelse og evne til å produsere en kraftfull, men velbalansert tone. Toppen er laget av høykvalitets gran, mens baksiden og sidene er konstruert av mahogni, noe som gir en rik resonans og varme toner.

 

- Hals og Gripebrett: Gitarhalsen er laget av slitesterk nato, og gripebrettet av palisander, kjent for sin glatte tekstur og holdbarhet, noe som gir en komfortabel spillopplevelse. Med 20 frets og tydelige innlagte posisjonsmarkører, tilbyr Saga D10 enkel navigering langs gripebrettet.

 

- Finish og Utseende: Med sin glansfulle finish og elegante sorte binding, er Saga D10 ikke bare en fryd for øret, men også for øyet. Den naturlige fargen på treverket er komplementert med en diskret, men stilig rosett rundt lydhullet.

 

- Hardware: Utstyrt med pålitelige die-cast stemmeskruer og en robust bro, sikrer Saga D10 stabil stemming og intonasjon. Den kommer også med en kompensert sadel og nøtt av syntetisk ben, som bidrar til klarhet i hver tone.

 

Ideell Bruk:

 

Saga D10 er perfekt for både øvingslokaler og live-opptredener. Den er ideell for gitarister som trenger et pålitelig instrument som ikke går på kompromiss med lydkvaliteten, selv på et budsjett. Fra blues og folk til rock og country, Saga D10 tilpasser seg enkelt forskjellige musikalske stiler og teknikker.

 

Konklusjon:

 

Med sin imponerende kombinasjon av kvalitetsmaterialer, vakker utførelse og utmerket lyd, representerer Saga D10 et enestående valg for den prisbevisste musiker. Invester i Saga D10 og opplev en gitar som inspirerer til musikalsk utforskning og nytelse, uten å tømme lommeboken.

EAN
971603241142