Pioneer DDJ-REV5 - DEMOVARE

Varenr.
DDJ-REV5
Lager
På lager
Pris
kr 12 500
Før
kr 13 500
Rabatt
kr 1 000

DDJ-REV5 er en nygenerasjons kontroller med Serato DJ Pro og rekordbox-kompatibilitet. Denne 2-kanals enheten tilbyr en autentisk scratcheopplevelse og nyskapende funksjoner, inkludert dens store jog-hjul, MAGVEL FADER, dedikerte knapper for kontroll av Stems, tidenes første automatiske BPM-transition og Piano Play-modus.
 
Store jog-wheels og MAGVEL FADER for dynamisk scratching
De store hjulene er responsive, pålitelige og enkle å betjene – med en følelse lignende klassiske CDJ-enheter – og de har hver en skjerm med playhead-posisjon slik at du alltid vet hvor du er i sporet. Du kan også tilpasse jog-hjulet for å finne den perfekte "vekten". MAGVEL FADER er glatt, robust og klar til å oversette hver minste bevegelse du gjør, slik at du kan scratche med presisjon.
 
"Scratch-style" layout
De lange temposliderne på DDJ-REV5 går horisontalt over deck-seksjonene, mens Performance Pads og Lever FX er plassert i mikserseksjonen for dynamiske opptredener, og emulerer PLX Series deck + DJM-S Series mikseroppsett elsket av open format DJ-er jorden rundt. Takket være nærheten mellom pads, spaker og fadere, kan du slå sammen scratching med pad-play og effekter.
 
Dedikerte knapper for enkel stilkkontroll
Lag enkelt live mashups og remikser ved å bruke Stems-knappene på DDJ-REV5. Sporene dine vil bli delt opp i Stems i programvaren – vokal, melodi, bass og trommer i Serato DJ Pro, eller vokal, trommer og inst (andre instrumenter inkludert bass og synther) i rekordbox – som du kan spille separat.

 • Stems Mute/Solo
  Solo eller demp forskjellige stems for å lage dine egne mashups i farten.
 • Separate stems
  Isolér forskjellige stems av et spor på separate decks for å lage live-remikser.
 • Stems-nivå
  Bruk EQ-knappene for å justere volumet for separate stems.

Du kan bruke forskjellige stems i kombinasjon med Deck Move, så det er enkelt å lage og kontrollere flere live mashups og remikser samtidig.
 
Ny Auto BPM Transition for jevn miksing
Det er enkelt å mikse mellom vidt forskjellige tempoer med den nye Auto BPM Transition. Velg et antall takter for overgangen, og når du trykker på knappen, vil sporet som spilles gradvis endre tempo for å matche det som er lastet til det andre decket, slik at du sømløst kan mikse i det nye sporet. Du kan også angi at stems, automatisk loop eller Key Lock-kontroll skal brukes under overgangen.
 
Ny Piano Play-modus for intuitive musikalske fremføringer

Akkurat som Pitch Play, kan du bruke 16 Performance Pads til å utløse et signalpunkt i forskjellige halvtoner. Men med den nye Piano Play-modusen er tonehøydeendringer ordnet slik at pads danner et pianokeyboard, med de "hvite" tangentene på den nederste raden og de "svarte" øverst. Velg mellom 3 skalaer, og selv om du ikke har kunnskap om musikkteori eller skalaer, vil du finne det enkelt å spille en melodi.
 
Flere innganger og utganger pluss 2 USB Type-C-porter for jevne DJ-overganger
Du kan bruke DDJ-REV5 som sentrum for et større oppsett takket være dets brede utvalg av innganger og utganger, inkludert en XLR master out som er perfekt for bruk i profesjonelle miljøer. Det er også 2 stk. USB Type-C-porter for PC/Mac, noe som gjør det enkelt å bytte mellom DJ-er via et enkelt trykk på kontrolleren.
 
Serato DJ Pro og rekordbox plug-and-play-kompatibilitet
Velg favorittprogramvaren din og begynn å DJe med en gang. Du kan ganske enkelt koble DDJ-REV5 til en PC/Mac som kjører den nyeste versjonen av Serato DJ Pro eller rekordbox for å bruke begge programmene gratis – du trenger ikke lisensnøkkel eller abonnement. En kupong for Serato Pitch 'n Time DJ-utvidelsespakken er også inkludert.


 
ANDRE FUNKSJONER:

 • USB Type-C
  Koble din PC/Mac direkte til kontrollerens USB Type-C-terminal med en enkelt kabel.
 • Performance Pads
  Trykk på de 8 bakgrunnsbelyste gummi Performance Pads for å utløse Hot Cues, Pad FX, Beat Jump og sampleren.
 • Pitch 'n Time DJ
  En kupong for Serato Pitch 'n Time DJ Expansion Pack er inkludert, som muliggjør tasteskift og synkronisering med perfekt lydkvalitet.
 • Firmware Update Manager
  Du blir automatisk varslet når fastvareoppdateringer blir tilgjengelige.
EAN
4573201242815