Roland RP701CB Digitalt Piano

Varenr.
RP701-CB
Lager
Varen er på lager på Askøy, Strusshamnvegen 30, omgående levering
Pris
kr 13 499
Før
kr 15 540
Rabatt
kr 2 041

Alt familien din trenger for å begynne å spille piano.

Hvis du er ute etter et piano til hele familien, så er Roland RP701 det perfekte valget. Lydkvaliteten og klaviaturfølelsen er det to viktigste faktorene når du skal lære å spille, og dette rimelige digitale instrumentet gir deg klar, fyldig lyd ved hjelp av Rolands SuperNATURAL Piano-teknologi, i tillegg til det svært spillbare PHA-4 Standard-klaviaturet, som gir den autentiske følelsen av et akustisk piano.

RP701 er også laget for å være så intuitivt å bruke at til og med yngre utøvere kan begynne å spille med en gang. Ikoner som er lette å lese og et ryddig frontpanel gjør at fokuset er på spillingen og gleden, ikke på å lese brukermanualen. Og med inkludert Bluetooth-tilkobling for strømming av musikk fra telefonen din og tilgang til en verden av apper, så er det alltid noe nytt å prøve ut og å holde alle motiverte. Fyll rommet med musikk via kraftige innebygde høyttalere, forbedre ferdighetene dine for deg selv med omsluttende Headphones 3D Ambience, eller bare nyt det tradisjonelle utseendet av et førsteklasses piano som gir hjemmet ditt et sofistikert preg.

Enten du vil at barna dine skal lære eller du vil ta opp igjen pianospillingen selv, så har RP701 lyden, følelsen og utseendet som hele familien har glede av.

* Fyldig uttrykk fra Rolands SuperNATURAL Piano-teknologi
* Den fullstendige opplevelsen og følelsen som på et akustisk piano med PHA-4 Standard-klaviatur og Progressive Damper Action-pedal
* Klassisk design med elegante frontben og sofistikerte kurver
* Headphones 3D Ambience for omsluttende og realistisk spilleopplevelse når du øver med hodetelefoner
* Intuitivt display med ikoner som er enkle å bruke, og som er skjult når de ikke er i bruk
* Koble til smarttelefonen din med Bluetooth-lyd, og spill sammen med favorittsangene dine
* Kompatibel med Rolands Piano Every Day-app, som oppmuntrer pianister under opplæring til å øve oftere
* Tilgjengelig i finishene mørkt rosentre, lys eik, hvit og moderne svart.
* Akkurat som å spille på et tradisjonelt akustisk flygel.

Hvis du er vant til å spille på læreren din sitt akustiske piano, så vil RP701 være en myk overgang. Dette digitale pianoet føles umiddelbart velkjent, og fanger ikke bare opp lyden av hver tone til den minste detalj, men reflekterer også berøringen og dynamikken din. Den kraftfulle SuperNATURAL lydmotoren betyr at du kan høre subtile endringer i tone og resonans, akkurat som på et akustisk instrument. Den livaktige tonen følges opp av PHA-4 Standard klaviatur, der "escapement" og hvite tangenter med elfenbensfølelse kjennes helt riktig, helt ned til det spesielle "klikket" når hver tone spilles. En Progressive Damper Action-pedal er også inkludert, slik at du kan øve på de samme halv-pedal-teknikkene du har lært i musikkøvelsene.


Enkelt å bruke. Intuitivt å spille på.
RP701s enkle kontroller og flotte ikoner gjør det lett for yngre utøvere å få tilgang til alt det grunnleggende på egenhånd, uten at du må stå der med dem. Fra over 300 inkluderte sanger og en øvingsvennlig metronom til innspillingfunksjoner og apptilkobling, alt er rett under fingrene dine. Sett deg ned og nyt fyldig, kraftfull lyd fra de doble høyttalerne. Eller når du vil fokusere på å spille uten forstyrrelser kan du skyve klaviaturdekselet slik at det skjuler kontrollpanelet, koble til hodetelefoner og gi deg hen til Headphones 3D Ambience som omslutter deg med varm, stemningsfull pianolyd.


Et elegant design som matcher hjemmet ditt.
Hvis du liker det klassiske utseendet til et akustisk piano, vil RP701 være noe for deg. Det sofistikerte kabinettet er inspirert av det prisvinnende designet til Rolands toppserier LX og HP, og forener kurver og rette linjer med slanke frontben som gjør det visuelle uttrykket komplett.  RP701 er tilgjengelig i fire finisher, og passer inn i mange ulike interiørstiler. Prøv vakkert, mørkt rosentre eller lys eikefinish med sin blanding av elegant eikemønster og moderne greige fargetoner. Eller hold deg til det klassiske med slående hvit eller moderne svart.

Rask læring med apper og Bluetooth.

Gode digitale pianoer inkluderer funksjoner som holder hele familien interessert, slik at alle har større sjanse til å fortsette å spille. Ved hjelp av Bluetooth-lyd kan du koble deg til nettbrettet eller smarttelefonen din, strøm musikk gjennom RP701s høyttalere eller hodetelefoner, og spill så sammen med favorittartistene dine. Og med Bluetooth MIDI er det enkelt å utforske nettbaserte læringsplattformer slik som Skoove, eller prøv Rolands Piano Every Day-app, som automatisk tar opp det du spiller slik at du kan vurdere deg selv og utfordres til å lære et nytt stykke med One Week Master-programmet.

 
EAN
4957054517328