Roland HP702- LA Digital Piano

Varenr.
HP702 LA SET
Lager
Varen er på lager på Askøy, Strusshamnvegen 30, omgående levering
Pris
kr 21 110
Kompromissløst piano med stil
 
Det rimelige HP702 gir deg stil og et piano i toppklasse i hjemmet. Øv ved midnatt, omgitt av lyd fra Headphones 3D Ambience-funksjonen. Strøm musikk og lyd fra apper trådløst via Bluetooth, eller prøv de innebygde øvelsene og forbedre dine spilleferdigheter. Uansett hva det musikalske scenarioet er, HP702 leverer en førsteklasses pianoopplevelse – for mye mindre enn du tror.
 
Stilig kabinett med kompakt fotavtrykk
 
Det kompakte HP702 passer inn i enhver stue eller leilighet, og fyller ditt interiør med rene linjer, naturlig finish og slanke kurver. Tradisjonell og tidløs med en moderne twist, det allsidige HP702 gir et stilig inntrykk, uten å skrike etter oppmerksomhet. Tilgjengelig i finishene sort, mørk rosewood, lys eik og hvit.
 
Uttrykksfullt pianospill med PHA-4 standard klaviatur..
 
Uansett om du er nybegynner eller erfaren pianist får HP702s PHA-4 standard klaviatur det beste ut av pianospillet ditt. Med rask tangentrepetisjon og høyoppløselige sensorer er dette responsive klaviaturet designet for å tilfredsstille den mest krevende pianist – derfor trenger du ikke å oppgradere etter hvert som teknikken din blir bedre. Tangentene er til og med laget som replikas av ekte “ebony and ivory”, med tekstur og fuktabsorberende materiale som gjør at fingrene dine ikke sklir på tangentene.
 
Standardfunksjoner:
 
* Autentisk akustisk lyd fra Rolands SuperNATURAL piano modelleringsteknologi.
* Uttrykk deg med PHA-4 standard klaviatur og Progressive Damper Action pedaler
* Headphones 3D Ambience for altomsluttende og realistisk spilleopplevelse når du øver med hodetelefoner
* Kommer med mange andre lyder som elektriske pianoer, stryk, orgel med mer, i et allsidig lydsett
* Minimalistisk og moderne luksus kabinettdesign, med elegante bein i fronten og sofistikerte kurver.
* Koble til din smarttelefon eller tablet via Bluetooth® og øv sammen med audio fra apper rutet gjennom pianoets høyttalersystem.
* Kompatibel med Rolands Piano Every Day app, som oppmuntrer deg til å spille oftere på pianoet.
EAN
4957054514167