Roland GP607-PE

Varenr.
GP607-PE
Lager
Varen er på lager på Askøy, Strusshamnvegen 30, omgående levering
Pris
kr 54 999
Før
kr 67 090
Rabatt
kr 12 091

Om du har ønsket å eie et flygel men ble frarådet på grunn av kostnadene eller vekten, da kan Roland GP607 være det perfekte tillegget i hjemmet ditt. GP607 er et stilig digitalt miniflygel i polert ibenholt eller hvitt, som hyller det klassiske flygelet med et elegant og imponerende design. Selv om utseende er tradisjonelt, finner du helt moderne teknologi om du ser litt nærmere.

Bluetooth® tilkobling lar deg strømme sanger trådløst fra nettbrettsmarttelefon, og fylle rommet med rik, åpen lyd, avspilt gjennom GP607s kraftige 4.1 multikanals høyttalersystem. SuperNATURAL Piano Modeling teknologi gir svært realistisk pianolyd og sammen med følelsen i det nye PHA-50 klaviaturet, får du en spilleopplevelse som vil tilfredsstille selv de mest kresne. En rekke innebygde læringsfunksjoner – for eksempel ved å koble pianoet til undervisnings-apper – gjør at du holder deg motivert og at dine pianoferdigheter stadig bedrer seg. Uansett om du bare vil ha et slående vakkert møbel stua di, eller et sofistikert miniflygel som du og din familie kan lære dere å spille på; GP607 gir skjønnhet, eleganse og stemningsfullt pianospill i hjemmet ditt.

Klassisk miniflygel digitalpiano, designet for stua

Siste SuperNATURAL Piano Modeling teknologi for rik, levende lyd
Autentisk flygel touch med det nye PHA-50 Progressive Hammer Action Keyboard med Escapement, som kombinerer utseendet og følelsen i treverk med holdbarheten i moderne materialer
Innebygget 4.1-kanals multi-høyttaler system (fire høyttalere/en woofer) for kraftig lyd, og musikkplayback fra smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth
Headphones 3D Ambience teknologi for naturlig, realistisk lyd når du øver med hodetelefoner
MIDI over Bluetooth for å koble til en verden av spennende apper som Rolands Piano Partner 2, som oppfordrer til daglige pianotimer og gjør øvingen morsom
Lett vekt og vedlikeholdsfritt

Utseendet og følelsen av et tradisjonelt miniflygel, uten kostnaden og bryderiet

Det er ingen tvil om at et tradisjonelt flygel gjør seg i stua, men vedlikeholdet og den svært tunge vekten kan gjøre det til en prøvelse å eie et. Roland GP607 som finnes i polert ibenholt og polert hvit, gir deg følelsen av å ha et klassisk flygel i stua; du kan åpne lokket og starte spille. Men denne digitale modellen sparer deg kostnadene ved regelmessig stemming, takket være den pålitelige innebygde lydmotoren. Og det lette kabinettet er enkelt å flytte rundt i hjemmet ditt til du finner den perfekte plasseringen.

Huser et premium lydsystem, så du kan nyte din favorittmusikk

Noen ganger vil du lage musikk. Andre ganger vil du bare sette deg tilbake og nyte den. GP607s høykvalitets høyttalersystem vil fylle hjemmet ditt med eksepsjonelt god lyd, enten du ønsker det ene eller andre. Når du spiller piano leverer høyttalerne rikepianotoner, ved alle volum, takket være et 4.1 multikanal lydsystem. Når du og dine venner lytter til musikk, sørger Bluetooth audiofunksjonalitet for at pianoet erstatter det gamle stereoanlegget. Du kobler deg enkelt og greit trådløst til nettbrett eller smarttelefon, og spiller dine favorittsanger og playlists gjennom pianoets høyttalere. Når du bare slapper av, lar en dedikert app for Apple Watch deg fjernstyre GP607s interne sangbibliotek – mens du ligger på sofaen.

Et piano du vil spille på hele dagen, kickstarter din kreativitet

Du vet aldri når inspirasjonen treffer deg, men med Roland GP607 i stua er du alltid klar for å fange den. I motsetning til sample-baserte digitalpianoer, gjenskaper Rolands SuperNATURAL Piano Modeling teknologi hele den lydskapende prosessen i et akustisk piano; Kombinasjon av notene som spilles, resonansen mellom disse og interaksjonen mellom svært mange elementer. Dette gir en rik, kompleks lyd som responderer på anslaget ditt. Det nye PHA-50 klaviaturet er perfekt matchet til lydmotoren, med følelsen av treverk og elfenben. En nål integrert i hver eneste tangent sørger for perfekt stabilitet. Dette gir en autentisk spillefølelse som er upåvirket av svingninger i temperatur og luftfuktighet, og som eliminerer kostbart vedlikehold som tradisjonelle pianoer har på grunn av disse faktorene.

Innebygget lærefunksjoner og apper gjør deg til en bedre pianist

Å lære spille piano er utrolig givende, men det tar tid, krefter og dedikasjon. Roland GP607 gir pianister et alternativ til å bruke den tradisjonelle læreboka, og lar deg kickstarte din utvikling med de innebygde lærefunksjonene. Ved å jamme sammen med innebygde sanger, blir du klar for å spille i band mens Twin Piano modus lar lærer og elev sitte side ved side og spille i samme toneleie. Den innebygde metronomen hjelper deg forbedre timingen, mens en lydopptaker lar deg spille inn og evaluere det du jobber med. Du kan spille lyd- og MIDI-filer fra en USB-stick, og GP607 har Bluetooth MIDI funksjonalitet, som lar deg koble deg trådløst til apper som Roland Piano Partner 2 og GarageBand. På denne måten får du også tilgang til digitale noter, musikkbiblioteker med mer. Roland GP607 gjør øvingen til en fornøyelse.

EAN
4957054509149

Relaterte varer

Rabatt %
-15%
kr 1 990 kr 1 692